ToBe VocalGroup 16 tot 24 jaar - ToBe

Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

0
cursussen gevonden
Filter verwijderen

ToBe VocalGroup 16 tot 24 jaar

Ontwikkel je stem en zing samen op het hoogste niveau! Ben jij tussen de 16 en 24 jaar, enthousiast over zingen en wil je jouw vocale vaardigheden verbeteren? Sluit je dan aan bij de ToBe Vocal Group en beleef een inspirerend muzikaal jaar! Onze jaarcursus is ontworpen voor jonge zangers van alle niveaus die graag in een groep zingen en hun talenten willen ontwikkelen.

start 12 september 2024
duur 36 lessen
 
wanneer Donderdag 19:00 - 20:30u (90 min.)
locatie Energiehuis, Dordrecht (107)
prijs € 200,00
Inschrijven Proefles aanvragen
vraag
print
share
uw vraag is verstuurd!

Nelson Dias Correa

Nelson Dias Correa (1990) is koordirigent, componist en muziekdocent. Geboren en opgegroeid in Brazilië, woont hij sinds 2020 in Nederland. Hij geeft met plezier les aan verschillende doelgroepen en leeftijden, waarbij elke student in zijn of haar geheel wordt benaderd. Dat betekent dat je niet alleen bezig bent met je stem of instrument, maar ook met je muzikaal gehoor en geheugen, begrip en voorstellingsvermogen. Het gaat erom je te laten ontdekken hoeveel vrijheid je krijgt door je muzikale vaardigheden aan te scherpen.

Wat kun je verwachten?

  • Professionele begeleiding: Onze ervaren dirigent helpt je om het beste uit je stem te halen. Je krijgt persoonlijke feedback en werkt aan techniek, ademhaling, en interpretatie.
  • Gevarieerd repertoire: Van klassiek tot pop en van jazz tot wereldmuziek – we zingen het allemaal! We stellen een uitdagend, divers en muzikaal verrijkend repertoire samen.
  • Podiumervaring: Tijdens het jaar heb je meerdere optredens, waaronder een spetterend eindconcert. Dit is jouw kans om te schitteren voor een publiek en ervaring op te doen als performer.
  • Groepsdynamiek: Zingen in een groep is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Je werkt aan samenzang, harmonieën, en leert luisteren naar elkaar om samen tot een prachtig geheel te komen.

 

Voor wie is deze cursus?

Deze jaarcursus is speciaal bedoeld voor jongeren tussen de 16 en 24 jaar die van zingen houden, van beginners tot gevorderden. Je hoeft geen professionele zanger te zijn, maar enige zangervaring is een pluspunt. Belangrijk is dat je openstaat om te leren en samen te werken.

Praktische informatie:

  • Startdatum: 12 september 2024
  • Repetities: Wekelijks op donderdagavond van 19:00 tot 20:30 uur
  • Locatie: Energiehuis

 

Aanmelden:

Ben je klaar om een jaar lang je stem te laten horen en deel te worden van een gezellige en gedreven vocal group? Meld je dan nu aan.

ToBe Tipt